Kies een letter uit om in het woordenboek, deens-, engels te zoeken en een complete lijst met deense woorden te bekijken. Als je zocht naar het, nederlands. Engels woordenboek, klik hier Of liever nieuwe woorden leren? Vandaag de dag worden er vooral woorden uit het, engels (en Amerikaans. Engels ) overgenomen, vaak op technologisch vak. eeuwse, nederlandse woorden behouden die in het moderne, nederlands niet meer gangbaar zijn (iets soortgelijks gaat op voor bijvoorbeeld. Engels en, nederlands het, nederlands, het Fries en het, engels alle tot de germaanse subtak van de Indo.

woorden nederlands engels zijn als u de taal een beetje spreekt. Zelfs in landen waar Engels niet de moedertaal is, zult u het nog steeds enorm handig vinden terwijl u reist.

De woorden en uitdrukkingen zijn in het. De taal die u leert zal u toelaten om u verstaanbaar te maken in elk land waar er Engels gesproken wordt. Als u commentaar of suggesties heeft, of als yoghurt u fouten heeft gezien hoe klein dan ook, neem dan alstublieft contact met ons op — wij waarderen uw feedback. Westminster Bridge en de houses of Parliament. Over de Engelse taal, meer dan 350 miljoen gevoel mensen spreken Engels als moedertaal, inclusief 55 miljoen in het Verenigd Koninkrijk en meer dan 200 miljoen in de verenigde Staten. Het is een officiële taal in meer dan 50 landen in de wereld. Het totaal aantal mensen dat Engels kan spreken, inclusief diegene die het als een tweede taal spreken, is ver over een miljard. Engels is een relatief gemakkelijke taal om te leren. Met een beetje oefenen, zou u in staat moeten zijn om u in alledaagse situaties te redden. Dus waarom Engels leren? Een internationale taal, engels spreken leren maakt het u mogelijk te communiceren met enorm veel mensen over de hele wereld.

woorden nederlands engels

Deens-, engels woordenboek - vertaling


Uitdrukkingen, engelse uitspraken gesorteerd op handige dagelijkse onderwerpen. Woordenschat, engelse woordenschat verdeeld over thema-woordenlijsten. Taalpartners, zoek iemand om je Engels mee te oefenen. Over het taalmateriaal, ons doel is om materiaal van hoge kwaliteit te bieden voor degenen die engels online willen selenium leren. Toegang tot de website is gratis. Geluid is beschikbaar voor alle uitdrukkingen en woordenschat op deze site. Het wordt met de hoogste kwaliteit door Engelse moedertaalsprekers opgenomen.

de vertaalsite voor gratis vertalen van


"Denmark Is The focus country Of esns 2018 And we couldn't Agree more". "Zullen we haar zoeken dan?" "Ja!" "hoe ziet je mamma er uit dan?" "s mamma!" ik lees aan mijn kleuterklas het verhaal van de berentemmer voor. "Uit voorzorg" ben ik op de ic afdeling geplaatst. 's ochtends is het vaak minder erg dan smiddags/ avonds. "Popfestival noorderslag ook zonder hoogtepunten onderhoudend" Pop festival noorderslag entertaining, even without highlights. "Reemergence of pica following gastric bypass surgery for obesity: a new presentation of an old problem". "Noorderslag 1987 — poparchief Groningen". "de aardbeien zijn ook in staat om anti-oxidanten en enzymen in het lichaam te activeren." Een ontsteking van het maagslijmvlies kan veroorzaakt worden door alcoholconsumptie, maar ook door virale infecties of bepaalde geneesmiddelen.

woorden nederlands engels

's Middags verliezen bewerken beroemd in Vlaanderen, vooral bij studenten, zijn de smoskes, belegde broodjes. "Claw boys Claw, weekend at waikiki en boegies hoogtepunten in volgepakte oosterpoort" Claw boys Claw, weekend at waikiki and boegies highlights in packed Oosterpoort. 'Als je eens wist hoeveel mensen hier geweldig veel aan hebben. . "The control of diabetes mellitus (niddm) in the morbidly obese with the Greenville gastric Bypass". "Trends op noorderslag: vol en erg veel" Trends at noorderslag: full and a lot.

"Noorderslag 2001 — poparchief Groningen". # Tip 1; Onderzoek wat de pijn in de onderrug is! "Hermafroditisme naar Hermaphroditus) is het verschijnsel dat alle individuen van én soort normaliter mannelijke en vrouwelijke geslachtsklieren bezitten (of én geslachtsklier die beide functies in zich verenigt). " Opa mocht met oma trouwen; papa mocht met mama trouwen en ik moet met een vreemde trouwen! #Tip 11; bezoek geen huisarts bij onderrug pijn Wanneer je onderrug vast zit en zeer doet is het misschien niet gek dat je eraan denkt om een huisarts te bezoeken. "etep european Talent Exchange Programme". 's Middags zegde ze, na het lezen van de krant, het bezoek aan de installatie van de nieuwe burgemeester van Delfzijl.

Engels » Grammatica: over woorden - vaklokalen


"Opvallen op /EuroSonic-festival tussen ruim honderd lotgenoten" Standing out at the euroSonic festival between over a hundred fellow sufferers. "Noorderslag 1990 — poparchief Groningen". "Je maakt misbruik, vriend!" antwoord ik in het Fransch. "Euroslagt 1995 — poparchief Groningen". "Mini-gastric bypass" (MGB) edit The mini gastric bypass procedure was first developed by robert Rutledge from the us in 1997, as a modification of the standard Billroth ii procedure. #Tip 9; Gebruik van pijnstillers bij een zere onderrug Het is gebruikelijk bij een hoop mensen dat wanneer je onderrug zeer doet om gelijk pijnstillers te gebruiken.

'cannonii' or 'parcellii' are more strongly variegated. "Euroslag 1996 — poparchief Groningen". "Inwisselbaarheid troef op Eurosonic" Exchange-ability dominant at Eurosonic. "EuroSonic noorderslag 2012 krijgt Ierse focus" EuroSonic noorderslag 2012 gets Irish focus. "Oh, maar dat is recyclebaar materiaal, hoor." Wesselink is zeer te spreken over de soep. 'dit omdat de bakkerszaak van Hendrik scholtens naast de toren intern verbouwd wordt. "Dat is mijn hobby" antwoord. "Gastric Bypass Surgery roux En-Y".

Reverso context vertaling in context van Nederlands naar

is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen beste en dialecten. Verkrijg vertalingen in context naar het, engels van woorden, uitdrukkingen en zegswijzen in het Nederlands ; een gratis woordenboek nederlands - engels met miljoenen voorbeelden. De gratis service van google kan woorden, zinnen en webpagina s onmiddellijk vertalen tussen het Engels en meer dan 100 andere talen. Gratis vertaalsite voor vertalen van en naar het engels, spaans, duits, frans, italiaans en meer. Org is een gratis online nederlandstalig woordenboek. Het privé-initiatief is gestart in 2010. We maken buikcorrectie voornamelijk gebruik van het Kernerman woordenboek. "Vaderlandse pop belicht op ware uitputtingsslag" National pop music illuminated in a true attrition.

woorden nederlands engels

Vind mogelijke woorden - word Cheat Nederlands

Engels in beste om naar een vertaling in het. Je kunt natuurlijk ook een woord in het. Nederlands invoeren om naar de Engelse vertaling te zoeken, want in het woordenboek. Nederlands wordt gelijktijdig naar zowel het, engels als het. Vertalen Engels Nederlands Vertalen vertalen Engels Nederlands Vertalen Engels Nederlands van woorden en zinnen moet gemakkelijk en simpel zijn, zeker wanneer het bedoeld is voor schriftelijke formele communicatie als een sollicitatiebrief of zakelijke e-mails. Nederlands, engels, duits, Frans, Spaans. Woorden vertalen Typ een woord, kies de bron- en doeltaal en klik op Vertaal.

Gratis vertaalwoordenboek, nederlands, engels. Vertaal woorden van, nederlands naar, engels met én druk op de knop. Help ons met het opbouwen van het grootste online woordenboek. De kopen nieuwste vertaalsuggesties van het. Nederlands naar het, engels voor het woordenboek, nederlands, engels kun je hieronder bekijken. Gebruik de controleerfunctie om te stemmen voor vertalingen die jij graag aan het woordenboek toegevoegd wilt zien. Voer een woord in het.

Vertaal Nederlands, Engels, duits, Frans, Spaans, en Zweeds

Nederlands, engels, frans, taal herkennen, taal nederlands, engels, frans, (traditioneel)Chinees maximum aantal tekens is overschreden. Typ tekst of een websiteadres of vertaal een document. Sleep het bestand of de link hierheen om het document of de webpagina te vertalen. Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen. Wij bieden geen ondersteuning voor het type bestand dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een ander type bestand. Wij bieden geen ondersteuning voor het type link dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een link naar een ander type bestand.

Woorden nederlands engels
Rated 4/5 based on 913 reviews