Sommige mensen zeggen dat deodorant op je bikinilijn smeren na het scheren (net zoals onder je oksels) irritatie kan doen verminderen. Voorkom irritatie en jeuk! De kunst van het traditioneel scheren met een 'double edge safety razor'. Intiskin van Multi-gyn kun je gebruiken bij jeuk en irritatie. Een mooie verzorgde bikinilijn zonder irritatie of rode bultjes is iets wat veel vrouwen willen. Maar je bikinilijn is een gevoelig gebied dat tijdens en na het ontharen de juiste zorg en aandacht nodig heeft voor een optimaal.

irritatie bikinilijn na scheren je minder last van jeuk en irritatie. Smeer wat deodorant over het gebied (optioneel).

Je bikinilijn scheren levert op een eenvoudige manier een snel resultaat. Lees hieronder meer over de verschillende methoden geschikt voor intieme ontharing.

irritatie bikinilijn na scheren

Voorkom irritatie en jeuk!


Een mooie verzorgde bikinilijn afslank zonder irritatie of rode bultjes is iets wat veel vrouwen willen. Maar je bikinilijn is een gevoelig gebied dat tijdens citroen en na het ontharen de juiste zorg en aandacht nodig heeft voor een optimaal resultaat. Je kunt met de producten van Philips heel goed zelf je bikinilijn en intieme delen ontharen. Bereid je goed voor en kies de methode die bij je past. Als je niet de juiste ontharingsmethode gebruikt, kan de huid geïrriteerd en rood raken, gaan ontsteken of je kunt last krijgen van uitslag. Zorg daarom ook ná het ontharen voor een goede verzorging van je huid. Gebruik een verzachtende en hydraterende crème op de behandelde gebieden. Er zijn nieuwe, innovatieve oplossingen die intiem ontharen minder pijnlijk en zachter voor de huid maken. Voor een langdurig glad resultaat kun je je bikinilijn ontharen met ipl of epileren.

Irritaties na het scheren - huidtherapie


Zo doe je het: je bikinilijn scheren zonder bultjes. Zeg maar doei tegen jeuk en irritatie! Maar je bikinilijn scheren zonder dat dit irriterende plekjes oplevert. Tips bij irritatie na het scheren of ontharen van de bikinilijn. Veel vrouwen hebben last van rode bultjes, jeuk en irritaties na het scheren van de bikinilijn. Je kunt gelukkig veel doen om dit te voorkomen. Scheren van de benen zonder jeuk of irritatie?

irritatie bikinilijn na scheren

Houd de huid zo strak mogelijk om wondjes te voorkomen. Spoel regelmatig met lauw water de haartjes uit het scheermesje. Anders blijven de haartjes in het scheermesje hangen en schuren ze langs je huid. Hierdoor krijg je soms een jeukende huid en rode bultjes. Spoel je bikinilijn af met lauw water en herhaal het proces. Spoel de verwijderde haartjes en scheergel weg. Breng vervolgens voor een extra mooi en glad resultaat een nieuwe laag scheergel aan en herhaal het scheerproces.

Smeer na het scheren met babycrème. Babycrème tegen luieruitslag is ongeparfumeerd en kan irritaties na het scheren helpen voorkomen. Ook het aanbrengen van talkpoeder of zinkzalf is aan te raden. Het is een kwestie van uitproberen wat het beste bij jou werkt. Volg Cosmopolitan op Facebook om als eerst op de hoogte te zijn van al onze updates!

Helemaal kaal moderne manieren

Koud water laat daarentegen de hippe poriën juist sluiten en maakt de huid wat stugger, met lelijke snijwondjes tot gevolg. Zeep de bikinilijn in met een goede scheergel. Een scheergel zorgt dat het mesje soepel de haren kan verwijderen. Neem voor de zekerheid een ongeparfurmeerde ph-neutrale gel. Dan weet je zeker dat je geen irritaties krijgt. Scheer met de haargroei mee. Scheer langzaam en rustig met de richting van cellulitis de haargroei mee, dit is meestal naar beneden.

irritatie bikinilijn na scheren

Schaamhaar scheren ; trends over

Knip het haar eventueel eerst bij. Heeft het gebied down under al een tijdje geen scheermes gezien? Als je schaamhaar nog op volle lengte is, moet je het eerst bijknippen voordat je met een scheermes aan de slag gaat. Zo kun je beter zien wat de richting van je haargroei. Knip het tot ongeveer 1 cm lang. Neem voor het scheren een warme douche of bad. Na een warme douche of bad staan je poriën meer open en zijn bloeddruk de haartjes weker. Dit vereenvoudigt het scheren en zorgt voor een gladder eindresultaat.

Daarnaast is het belangrijk dat het scheerapparaat meerdere mesjes achter elkaar heeft. Tenslotte moet tussen de mesjes een strookje rubber zitten. Dat vormt een beschermend laagje tussen de mesjes en je huid. Wegwerpscheermesjes zijn daarom niet geschikt voor het bijwerken van je l ady parts. Tip: gebruik een scheermes voor mannen, met minimaal vier mesjes. Scheermessen voor mannen zijn bedoeld voor het gezicht en mogen daarom niet te ruw zijn. Scrubben, door een (milde) scrub te gebruiken, worden dode huidcellen verwijderd en de poriën geopend. Nadat je dit gedaan hebt, smeer je de huid in met babyolie om je huid en haar te verzachten.

Kostprijs- Prijzen (Definitief) Ontharen

Heb je na het scheren van je bikinilijn ook vaak last van rode bultjes, jeuk en irritaties? Maar waterkefir liefst 82 procent van de vrouwen ontharen hun bikinilijn, aldus. Voor die 82 procent (en alle andere geïnteresseerden hierbij enkele tips voor je bikinilijn scheren zonder bultjes. Advertentie - lees hieronder verder. Gebruik een schoon en scherp scheermesje. Eén van de meest gemaakte fouten is het gebruiken van een bot, vies of veelgebruikt scheermesje. Voor de bikinilijn is een scherp en schoon scheermes vereist. Gebruik dus niet een mesje waarmee je al een maand je benen scheert.

Irritatie bikinilijn na scheren
Rated 4/5 based on 632 reviews