Vink dont ask me again aan om niet om de haverklap weer een nieuwe foutmelding te krijgen. Mijn berichten worden niet verwijderd, wat nu? Start de webbrowser en herhaal de handeling. Herhaal desnoods bovenstaand proces in een andere browser of probeer én van de andere opties bij stap. Facebook verandert voortdurend de code van hun webpagina. Scripts zoals Timeline Cleaner moeten daarom continu verder worden ontwikkeld. In onze test in Firefox werkte de functie delete all bijna telkens probleemloos.

hoe verwijder ik vetvlekken uit kleding tijdje duren. Tegelijkertijd kun je even geen gebruik maken van je browser. Facebook timeline Cleaner geeft tevens waarschijnlijk een foutmelding en blijft dit doen zolang het proces voortduurt.

Herstart je browser, om Greasemonkey pizza te activeren, moet je de browser opnieuw opstarten na de installatie. Open de website van Facebook timeline Cleaner. Download vervolgens het script van Facebook timeline Cleaner via de website userscripts. Klik stimuleren op de knop Install in de rechterbovenhoek. Installeer Facebook timeline Cleaner, nadat je op Install hebt geklikt krijg je onderstaand scherm te zien. Klik en Greasemonkey installeert het script. Ga naar je activiteitlogboek op Facebook. Na het installeren van Facebook timeline Cleaner log je in op Facebook, ga je naar je eigen Facebook-profiel en klik je in je omslagfoto op Activiteitlogboek. Open Chronicle Cleaner met de gewenste optie. In je activiteitlogboek vind je nu links de optie clear Timeline. Wil je álle berichten van je facebook-profiel verwijderen dan ga je voor de onderste optie: Delete everything.

hoe verwijder ik vetvlekken uit kleding

Vetvlekken, verwijderen, uit, kleding


Facebook leeft van de bijdragen van zijn gebruikers en een optie om al je berichten in én keer te verwijderen is daarom niet in het belang van het sociale netwerk. Wil je oude statusupdates verwijderen dan moet dit per afzonderlijk bericht óf door gewoon je hele account op te zeggen. Ga je liever iets minder rigoureus te werk dan is er een alternatief. In dit artikel leggen we uit hoe je meerdere facebook-berichten cellulitis tegelijk van je tijdlijn verwijdert. Installeer Greasemonkey als een browser add-on. Om niet handmatig elk bericht apart te hoeven verwijderen, laat je dit doen door een zogenaamd script. Installeer, greasemonkey voor, firefox of, google Chrome pijn en je browser wordt uitgebreid met de mogelijkheid om dergelijke scripts uit te voeren.

Hoe verwijder ik roestvlekken uit


Gratis korting: zeker een aanrader. Hier vind je allerlei kortingen en voordeelacties voor boek en cd, boodschappen, electronica, multimedia, entertainment en cultuur, eten en drinken, beauty, foto en print, huis en tuin, online korting, pretparken, jongeren, vrije tijd, reizen en vakantie. Op deze site vind je ook speciale dagaanbiedingen en informatieve artikelen over de verschillende producten. Registratie op gratiskorting is gratis! Nu korting: op deze website kun je kortingsbonnen downloaden voor wellness, horeca, reizen, ontspanning, logeren, mode en interieur. Meer info en gratis registratie op nukorting. Promobutler: gratis brochures en promofolders van bedrijven en winkels in België op een rijtje.

Groupon biedt dagelijks een actie met een korting die kan oplopen tot zeventig procent. Ben je vooral geïnteresseerd in kortingsacties op trendy artikelen als horloges, kleding, schoenen, beauty, lifestyle, lingerie, concerten, vakanties en vliegtickets maar hou je even goed van fastfood, dan zit je bij Groupon goed. Registratie bij Groupon is engels gratis. Bonissimo: heeft geregeld nieuwe kortingsbonnen en e- coupons in aanbieding. Tot eind oktober kun je bij Bonissimo terecht voor official vier e- coupons van nivea baby, body en Visage.

Promolife: ben je ook steeds op zoek naar interessante acties of manieren om geld te besparen? Dan ben je op deze site aan het juiste adres. Promolife is eveneens gratis. Permesso: je ontvangt regelmatig voordelen, belangrijke kortingen, gratis wedstrijden en allerlei nieuws dat nauw aansluit bij jouw intresses en voorkeuren die je bij je gratis registratie bij Permesso moet aanvinken. Jouw voordeel: gespecialiseerde website voor allerlei kortingen in je regio. Registreren op jouw voordeel is eenvoudig en gratis. Je krijgt de kortingsactie in je mailbox.

De beste tips om vlekken uit kleding

Op die manier is iedere consument in staat maximaal te besparen op zijn/haar budget. Myshopi is bijzonder gebruiksvriendelijk. Je krijgt alle geldende e- coupons op je baarmoeder smartphone. Je koopt de voor jouw meest interessante producten. Via je smartphone kan je dan de streepjescode van het betrokken product inscannen en zelfs je kasticket fotograferen. De waarde teatox van je e- coupon wordt binnen een periode van maximum zeven dagen op je zichtrekening gestort. Er worden steeds meer kortingsbonnen op deze manier tot bij de geïnteresseerde consument gebracht gaande van voedings- en allerlei verzorgingsproducten tot nu zelfs electro- en kleine huishoudtoestellen. Download hier deze gratis handige applicatie. Naast de e- coupon en myshopi zijn er dus de de vele websites die zich specialiseerden in het verzamelen van de meest interessante kortingsbonnen zoals daar zijn: Groupon: ongetwijfeld de bekendste en populairste aanbieder van kortingsbonnen en voordeelacties.

hoe verwijder ik vetvlekken uit kleding

Archief Tips - tante kaat

Bonvendien kan je je ook inschrijven om enkel kortingscodes van bepaalde webshops te ontvangen, zoals Zalando en de actiecodes van Centerparcs. Download ook hun Android app indien je over een smartphone beschikt. En ook in het marktsegment van de kortingsbonnen valt de laatste jaren een opmerkelijke evolutie waar te nemen. De klassieke scheurbonnnen moeten meer en meer terrein prijs geven aan de e- coupon of het digitale broertje van de papieren kortingsbon. Met de uitbreiding van de gratis applicatie myshopi hoopt men honing daar dit jaar nog verandering in te brengen. Myshopi is niets meer of minder dan een eigentijdse boodschappenlijst voor je smartphone. Deze bevat voortaan alle actuele e- coupons.

Boodschappen nemen een flinke hap uit hippe je gezinsbudget. Besparen op voeding wordt dan ook steeds moeilijker. Kortingen en kortingsbonnen zijn dan ook altijd meer dan welkom en helpen je flink op weg om je budget maandelijks in evenwicht te houden. Nu al staat vast dat we dit jaar het record van 125 miljoen ingeleverde kortingsbonnen van vorig jaar zullen breken. Op die manier bespaarde de Vlaming vorig jaar maar liefst 120 miljoen euro. Fabrikanten kijken dan ook niet op een kortingsbon meer of minder, het is een van hun belangrijkste en goedkoopste promotiemiddelen. Een toonaangevende website die alle nieuwste digitale kortingscodes verzamelt,. Hou je van kortingen, schrijf je dan zeker in op hun nieuwsbrief.

Vlekken verwijderen uit een stoffen

Wanneer het economisch en dus ook financieel minder goed gaat en de prijzen van energie en brandstof de pan blijven uit swingen is besparen op ons budget pure noodzaak om niet in de financiële problemen te geraken. Dat wordt steeds moeilijker, maar we zijn met zn allen vindingrijk genoeg om steeds weer de nodige uitwegen te zoeken. Om onze uitgaven zoveel mogelijk in toom te houden kent het verzamelen van allerlei kortingsbonnen een steeds groeiend succes. Websites die de beste kortingsbonnen verzamelen en aan hun geregistreerde leden aanbieden rijzen dan ook als de bekende paddenstoelen uit de grond. Met resultaat, want vaporub met heel wat geduld ben je best in staat om wekelijks tientallen euros op ons budget te besparen. Voeding neemt een steeds grotere hap uit ons gezinsbudget. Besparen wordt moeilijker, maar kortingsbonnen helpen ons een handje.

Hoe verwijder ik vetvlekken uit kleding
Rated 4/5 based on 739 reviews